(In English below) Sedan ett par år tillbaka undervisar jag på Axelsons Gymnastiska Institut i marknadsföring, sociala medier och sälj. Bland andra saker lär jag ut till mina elever hur man ska sticka ut i mängden och hitta sin speciella USP (unique selling point). Så här ser jag på det:

“Lär dig sticka ut i mängden” (en artikel publicerad i Friskvårdsmagasinet)

I helgen tog en alldeles speciell klass examen från Axelsons – en klass Friskvårskonsulter som jag har haft i ett år, och där vi redan från början hade en röd businesstråd som har hjälpt dem att omsätta sina nya kunskaper i tjänster och erbjudanden. Min målsättning var att de skulle vara STARTKLARA när utbildningen var slut. Och YES – det är de! Och jag är så väldigt stolt! 

axelsons magdalena bibik-westerlund

Stort grattis till en fantastisk resa så här långt – och det är nu det börjar. Och för dig som vill ha några tips på hur just DU kan sticka ut i mängden, läs artikeln ovan (eller sammanfattningen nedan på engelska). Funderar du på att utbilda dig inom hälsa och friskvård – då hoppas jag att vi ses på Axelsons! 

Since a few years back, I teach business, creative thinking, social media and sales at Axelsons Institute in Stockholm. Recently, I did an intervju for the shool’s awesome magazine where I talk about standing out in the crowd. Here is my advice:

  • Dare to think outside the box
  • If you can’t stop thinking about an idea, then maybe it’s worth a try, no matter how crazy it sounds
  • Think about how you can spread your message in as many channels as possible
  • Start where you stand – your target audience might be closer than you think.

Teaching at Axelsons is one of the most fun and rewarding gigs I have ever had. I absolutely love it!

T