företagsbokning

Vi lanserar företagsbokning!

(Summary in English below) Stockholm Comedy Club har egentligen alltid jobbat med företagsbokning, men för ett tag sedan bestämde vi oss för att växla upp den satsningen. Igår släppte vi

enkomiker.nu

Standup comedy är en perfekt underhållning på en kick-off, konferens, mässa, födelsedagfest, bröllop… och andra evenemang där publiken eller gästerna vill ha en rolig stund! Genom åren har vi börjat bli riktigt bra på att förmedla rätt komiker till rätt event och vi tar oss gärna an just ditt nästa projekt. Kanske vill du att vi ska ta hand om hela dagen och kvällen med komiker och/eller moderator eller konferencier? Kanske behöver du en DJ till festen? Eller en magiker? Det löser vi!

Jag är peppad för att jobba mer med företagsbokning, för till att börja med så lägger vi det på mitt bord. Så småningom kommer vi säkert ta in någon som koncentrerar sig på det här på heltid, men jag lägger grunden innan jag lämnar över. Och jag tycker att hemsidan blev riktigt riktigt snygg! Håller du med?

Det är väldigt roligt att de fantastiska entertainers som frontar sidan har tackat ja till att bli bokade av oss. Och tittar du noga, så ser du yours truly bland konferencierer och stagecoacher.

Det ska bli kul att se vad som blir enkomiker.nu första företagsbokning!

 

No Comments

Leave a Reply