(In English below)

“Roligast på jobbet” är höstens satsning från enkomiker.nu, där vi tar ett nytt grepp om företagsevent. Standup comedy med Janne Westerlund kombineras med en tävling för anställda om vem som är roligast på kontoret. Vi är ganska pumped för det här!

På de allra flesta arbetsplatser finns det någon eller några roliga typer. Dessa vill vi nu uppmärksamma. enkomiker.nu tar nästa steg från “traditionella företagsbokningar” där vi driver med chefen, till ett event där dolda talanger kommer fram. Vi tror på att kombinera externt kunnande med interna inslag på företagseventet, det är troligen dessa interna succéer och missar som man kommer komma ihåg mest.

Så här går det till: Ni nominerar 3-5 personer till tävlingen “Roligast på jobbet”, som avgörs på ert nästa företagsevent. En vecka innan eventet får de nominerade en exklusiv coachingtimme med Janne Westerlund över Skype, där de lär sig grunderna i standup comedy – och en bra möjlighet att förbereda sig. Väl på plats tävlar de i 3 genre inom humor och en vinnare koras med hjälp av publiken. Därefter bjuder Janne Westerlund på… professionell standup. Pokal, ära och oändliga applåder ingår i priset.

Läs mer HÄR och kontakta oss gärna på info@enkomiker.nu så kanske vi ses i höst!

“Funniest at work” is a corporate event concept where we combine standup comedy with an internal competition among employees for the title of the most funny person at the office. Please give me a call at +46705549659 and I will tell you all about it!