Som ni säkert redan känner till, har Stockholm Comedy Club valt att byta lokal. Och nu kan vi stolt presentera vår nya adress:

Estelle, Sveavägen 36, Stockholm.

Vi är jätteglada för det här samarbetet och tror att det kommer funka perfekt! Kl 19.30 öppnar vi dörrarna och då kan man stanna till i den trevliga foajébaren:

stockholm comedy club magdalena bibik-westerlund magdalena today

Vill man stanna efter showen, så går musiken igång i schlagerrummet från 22.00 – det är bara att hänga kvar hela kvällen!

stockholm comedy club magdalena bibik-westerlund magdalena today

Det här blir annorlunda:

  • Endast bar, alltså ingen mat. Vi går tillbaka till biosittning, förutom att det finns en riktigt schysst soffgrupp för den som kommer i tid…
  • Garderob finns! Det har vi velat ha länge!
  • Klubben fortsätter till 03.00 för den som vill.
  • Ljuslådan kommer upp igen! Vår fantastiska skylt som jag är så stolt över!

Häng med på premiären! Använd DEN HÄR LÄNKEN för att få biljetter till halva priset den 7 april! Fortsätt bara till kassan, rabatten dras av automatiskt.

Jag är övertygad om att det här kommer bli bra för er, kära publik, och för Stockholm Comedy Club. Det enda negativa är att vi behöver ställa in fyra datum i vår då Estelle redan var bokad. Dessa datum är: 6 april, 13 april, 20 april och 4 maj. Jag håller på att höra av mig till alla som har köpt biljetter och erbjuder andra alternativ. Har du biljett till någon av dessa kvällar – då kommer snart ett mail från mig! Det är aldrig kul att ställa in shower, men det här samarbetet är på lång sikt, dvs. då hinner vi ge massa massa fler grymma shower!

Välkomna till oss på Estelle!