(Dog friendly standup comedy show in Stockholm. Short summary in English below) Nu kan du ta med hunden på standup! 

Stockholm Comedy Club vill gärna vara nytänkande, och för er som följer oss så vet ni att vi ÄLSKAR hundar. Alltså dröjde det inte länge förrän vi började fnula på konceptet “hundvänlig standupklubb”. Vi har haft olika alternativ i åtanke, men hamnade till slut på den charmiga och extremt hundvänliga Fröjdas på Skeppsmäklargatan. Tack till min fellow crazy dog lady Frida Werander som förmedlade kontakten – och som nu tar rollen som regular MC på Fröjdaskvällarna. 

Premiär: 15 november.

Vi ser det ungefär som barnvagnsbio – det är samma show men alla inblandade är införstådda med att det kan bli störningar – skäll, hundgruff mm. Det ska bli kul att se dels hur många hundar som kommer och hur allt går. Zumo kommer förstås, och trots sin kaxiga uppsyn så är han väldigt snäll mot alla hundar (vaktig mot människor, kan vara bra att veta). På affischen: restaurangens egen vovve.

Alla kommer inte att ta med sig hunden, men blotta vetskapen om att det är ok tycker vi är värt mycket och en USP. Jag tror att många hundar mår bra av att stanna hemma, men för den som inte har hundvakt och en vovve som fixar att hänga i restaurangmiljö – varmt välkomna! 

Boka på frojdas.se – OBS! Bara 40 sittplatser, så vänta inte för länge! 

At Stockholm Comedy Club we love dogs and we are all about innovation – so on November 15th, we are trying out a dog friendly standup comedy show. This time in Swedish, but if you are interested in an English show, let us know. E-mail: magdalena@stockholmcomedyclub.com and we’ll take it from there.